02 Disember 2008

kursus PA

(PA Bhgn Perolehan Kerajaan. dari kiri...aku, yan, kak ziah, kak ana dan murni)


Ok..kali ni aku nak abadikan pic aku bersama PA2 lain di Perbendaharaan ni masa kitorg g Alaf, Pahang untuk mengikuti kursus PA di sana..selama 3 hari...actually kursus ni 23-25 Okt 2008.. saje nak share2..sebab ada cite dan kebengangannye sedikit semasa mengikuti kursus ni...aku ingatkan kursus ni lain skit dari kursus yg biasa aku g...selama ni g kursus mesti sama je pengisiannye...walaupun penceramah berbeza tp naik bosan dan just pk utk saje2 je penuhkan kuota berkursus setahun...tp kursus ni lain...konon bile tgk jadual ada kelas make over dan cara btudung aku rasa wah best ni nak join...leh menaiktarafkan diri kan...wah gitu..beria aku ckp ngan bos...kalo tak pun aku tak dpt g..nama aku tak tersenarai..mgkins sbb aku da g kursus asas PA 2 minggu di Kluang, Johor..tp bile Magdeline jatuh sakit demam denggi aku ada peluang..BERCUTI...ekh BER KURUS..ekh BERKURSUS..hehehe..tp ntah ape pengurusan Multiways Global tu...die tak wat pun pe yg aku nak sangat tu..tp aku rasa yg lain pun terkilan gak...diorg p masukkan menda2 biasa yg aku sering dengar time kursus dan yg kureng aku minat tu...kalo da tak minat tu tau je la..ngantok..pasal pe kalo bukan pasal KESOPANAN DAN TATATERTIB DI MEJA MAKAN...adeii..lemah protokol2 ni...tunggu kawen ngan anak raje kot baru aku berminat...so haram la!!takde maknanye...pe lg time penilaian kursus tu kene bahan la...kalo tak haram aku nak mengomen...just bg marks je ...dah la tu..penceramah selama 3 ari bturut2 tu same je...kalo best tak pe..nih bosan gilew...ada ke masa sesi suai kenal malam tu tetibe die da aim grup aku ke grup sebelah aku tak tau la tp tgk die menunjuk kat belah kitorg dgn mata tak pandang kat kitorg..dgn mengeluarkan ayat MUKE KETAT...wei..sedapnye bahasa.. tu lg point utk aku mengomen die...blaja skit dr kesilapan kan...mungkin dia nk jd gamble ngan bahasa2 die...ke sebab die leh bercakap kat dpn...byk cantekkkk...penceramah yg aku rasa lebih bmuke ketat tu yg duduk berbadan beso kat pic tu...huhuhuhu


<----nih grup aku...kan manis2 jek..takde upe muke ketat pun...ekekeke..comel gitu..

yg bju pink tu aku kenal dr time poli lg..IZAN namenye...die pun tak puas ht lew...dan yg baju merah tu laks kak sarimah...wah cam name artis lak kan...hehe

tp bab makan kat Alaf walaweii...cedap!!bilik pun selesa...nyenyakk...ekekeke..toilet pun cun...wuawuawua..kelas yg sepatutnye best ada make over berganti g shopping kopok lekor dan layan ke Teluk Chempedak...erm aku rasa ni 1st time kot g sana...ok gak la dpt jln2 biasa sebab tak la best sgt...mgkin sebab aku lebih minat sungai dari pantai....hehehe..tp pemandangan mmg best lew utk dilayan ...jom layan...

<---monyet ni manyak glew...die mcm berselera spt manusia je...cam nak amik aiskrim McD Murni punye..kelako tol

2 ulasan:

nmmy84 berkata...

waaa seronoknye iza..lame aku tak jumpe izan.da pregnant ke dia.sejak kawen membisu.baru2 ni aku g kusus.tapi mmg best giler sb pengisian dia sangat bagus,tak ngantok.kususnye lain dari yg lain.

!zA_zUl berkata...

seronok tak seronok sgt la wadah....huhuhu...erm dari time kursus tu sampe lepas kursus sempat tny tp die kate takde lagi...za tny bukan pe...sebab die nmpk pucat dr sebelum die kawen...muke mcm tak bermaya jek...hehehe..erm saje je nk jeleskan tau...pe tajuk kusus tu..nak letak kat LNPT lew...ehehehe...