14 Jun 2013

~Promosi Jun 2012, Meal Shakes - Sarapan Khasiat dan Segera ~

Perbezaan Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap ubtuk kegunaan sehariab.  Ia diperbuat daripada bahan semukajadi - buah-buahan sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dll.  Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi ke orang dewasa.  Kebiasaannya, ia mengandngi pelbagai nutrisi seperti immunoglobin, lactoferrin, bacteriolysin dsb.

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.  Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shake merupakan pilihan bijak.


Manfaat Utama

* Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.  Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.  Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
* Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imin dll.
* Membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium & magnesium diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
* Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
* Mengembalikan Seri Wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan konpleksi wajah / kulit yang lebih cantik
* Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
* Kelazatan Rasanya -  Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi ; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna tiruan dan gula tiruan.  Lazat untuk dinikmati semua golongan.


Rekomendasi:

Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes bersama Energizing Soy Protein dan Performance (perut kosong) atau diminum begitu sahaja tanpa campuran.

Nota:
Hanya 120 kalori untuk setiap hidangan.  Boleh dicampur / dikisar bersama buah-buahan, Shaklee Energizing Soy Protein, atau apa jenis minuman kegemaran.  Lazat dinimati dalam air sejuk mahupun panas.


Harga Runcit RM 113.00
Sila hubungi 0177807014/ fb - iza shahdan untuk keterangan lanjut..

Tiada ulasan: