31 Mac 2009

Attention to membe ex-polipd!!!!

Lupe nak maklumkan korang sume yg Rohani Binti Buang telah selamat melahirkan bayi kedua pada 25 Mac 2009 (Rabu) di Hospital Putrajaya. Bayi lelaki seberat 3.4kg telah dilahirkan secara normal dan diberi nama Reza Irfan Danial bin Reza Adha.. Rohani sedang berpantang dirumah ibunya di Meru, Klang..

p/s: Iza pun tak sempat melawat lagi..time die masuk spital iza tau sebab die sempat minta mangap lg..hehe..ingat nak melawat kat spital je tp tak dimaklumkan plak...bile kol, upenye da ada kat umah mak die lew..nak p melawat ari ahad tp tak berkesempatan lak,...nnt kalo iza lawat, iza update pic die k..

8 ulasan:

nanonano berkata...

nama agak ensem :p

khaleda berkata...

sama tarikh ngn ieta bersalin
ieta pn dpt bb boy gak

nmmy84 berkata...

iza :laaa da baby kedua???wadah tau mase die preggy lepas kawen tu.ala2 bunting pelamin jgk.tup2 da baby kedua za...bestnye.

khaled :ita da bersalin ker?waaaa bestnye dorang.da jadi aunty2 kite ni.

dibiuscinta berkata...

Nano: ;P ensem3!!!

Khaled: o ye ke....leh derang celeb sama tu..nak kene bgtau hani nih..die pantang kat kedah ke..

Wadah: 1st baby pempuan..nama siti nurhaniza..comey..da setahun 3 bulan..yg tu die operate..uri ke bawah katenye..yg bby boy ni mula prob kencing manis..sian die sik ke spital je alhamdulillah dpt lahir normal

khaleda berkata...

skg ieta kt jb..
mggu nih br blk kulim

wadah: klu pggl kakak jerk leh x?
hehehe ;)

♥ EeiNz ♥ berkata...

opss....cik iza rupenyee...!!!! hehehe...jom kte berblogging sampai lebam ...kekeke...keep in touch...jom tkr link eh ;)

nmmy84 berkata...

iza :ye ker??wahhh kt tau dia minat siti nurhaliza.nick name die dulu pun rasa siti nurhaliza atau siti nurniza.hehe.bagusnye dapat sepasang dah.best.

khaled : kt terpaksa terima hakikat bahawa kt sudah menjadi aunty.hik3 :P~

dibiuscinta berkata...

wadah, die mmg peminat siti nurhaliza..mmg hani suke letak nama die siti nurhaniza atau paling byk siti rohani..sampai kdg org ingat tu mmg nama die..bile dpt anak pempuan terus letak nama siti nurhaniza, ye lah ada gabungan nama rohani dan reza gak kan...

khaleda: ieta ada ckp die dpt tukar kat Bhgn iza ni, kat MoF tp pas tu senyap je..tak jadi kot nak tukar..sebab hubby tak dpt tukar lg kot