01 April 2009

Adik nye keje

Semalam aku perasan ada note kat ice box

tu kat bawah tu

nakal tol adik aku

hasil keje tangan alang~

duk countdown sama ek..

cepat2 aku tutup...menjadikan aku lebih gementar je..
tp teringat nak abadikan kat blog..so snap dulu ;P

11 ulasan:

nanonano berkata...

hoho besnye de family gtu
same2 membilang hr
:)

nmmy84 berkata...

syok je adik menyakat :P

nurul aziyana berkata...

ha ingt jgn ingt..takut kan..

zieah berkata...

habishla ko iza....

♥ EeiNz ♥ berkata...

uishhh..x lama lagi je tu...!!! ;)

hafizah_hamid berkata...

hahahahha..dia bukan membilang hari yang tu iza...dia bilang hari yang lain untuk awak tuh..hehehehe

dibiuscinta berkata...

Nano: ada gak rasa best..he..tp bile terbaca je perkara pertama iza wat ialah tutup!tak sanggup nk tgk kat umah gak..huhuhu

Wadah: nakal kan

Aziyana: for sure la...

K.ziah: eeessshhh...nakal tau

Eeinz: yep..manyak tak wat lg..borg nikah pun tak anto..waaaa...

Fizah: Ha la..bawah sekali tu die tulis ANGAH NAK NGENTOT..pe ntah ngentot tu..die duk sengih2 je..rasa nak ketok je pale die..huhuhu

Fathiyah berkata...

comelnye adik iza buat countdown utk akak dia..mst adik awak pon tak sbr2 nak tgk awak kawen nih..hehe..enjoy ur preparation k :)

MRS. K berkata...

make sure sume dlm checklist
all done ya!!!

sRi iNtAn a.k.a iEn berkata...

hi angah!ish mesti la kite ingt lg.Nywy dh prepare tuk kwin?im hepi for u.ien akn doakn smoga semua berjalan dgn lancar.sapela jejaka yg bertuah tuh ek?nnti kimsalam kat rohani ek.salam tahniah tuk dia.ien tak tau dia dh bersalin.angah take care n do keep in touch k.

dibiuscinta berkata...

FAthiyah:trimas thiyah...sy tak tau nape sy suke sgt tgk wajah awak..kalo pregnant ni nak anak muke cam awak leh tak..weeee....tak malu :P

Mrs. K: TQ!!!

ien: baru prepare skit2 ien..trime kasih..Mohd Izzul Hasmi nama die..ok..iza pun tak g jenguk lg..hani da duk kat pjy skrg..nak pantang sendiri kot..he