22 April 2009

Tolong..Rewang Corner

betul ke sepupu aku kata utk rewang kena ada dlm 100???
aku da beli dlm 30..so die nak tambah lg 70
time aku nak beli towel rewang dlm 100 gk tp tunang aku kata tak sume kena bg towel..so bape ek..tunang aku suh beli dlm 30 je..tp jiran aku ckp abg die wat dlm 60 towel time kawen bebaru ni..so aku kena tambah lg la ek..brape???

2 ulasan:

weda berkata...

A'a la izza, mmg kena byk org rewang.. hehe,

MrS.FaDiR berkata...

eh iza..takkan sume kena bagi towel tu..macam tempat saya, sesaper yang angkat dulang n melayan tetamu jek yang kena bagi towel..dalam 50 orang lah..so, kena tambah lagi 20 hengget, yang towel gud morning tu bajet dalam 100 helai jek..duit tu jek yang bagi 50 hengget..iza faham tak rasanya maksud saya..hehehehehe