13 April 2009

Update persiapan perkahwinan

Daisypath Wedding Ticker
Salam..

Jumaat aku half day..

1. Facial jap sebelum p anta borng nikah..adei skrg lg byk kuar jerawat ada la..meriah dan merah2 lg!!!

2. Kul 3 lbh ke PAID Klang..Borang nikah da selesai.
~punya cuak masa nak anta..pk pe yg akan ditemuduga..sekali takde pun..korang tipu ek :P
p/s: aku jumpa En. K yg aku kol tu..die perasan aku bile baca nama aku..tp tak p anta lg kat Ustaz M..hehe..dis weekend la..gpun menda da setlle kan..tak yah nak risau pun

3. Pastu p beli vitamin mak aku..da lama die nak..ha..baru teringat pttnye leh amik kad kawen da..hehehe

4. Kad Kawen ku da ciap..akan menjemput kalian..so, leh la tinggal2 alamat kan.. ;)
Malam tu dok lipat kad dan packing utk dipos ke JB buat tunang tersyg sekeluarga..


Sabtu

~p pejabat pos lew anta kad tu..ada la dlm 2 kotak..berdua je ngan mama tersyg

~then g Nilai 3 nak cari langsir..ada ke yg murah?npe tak jumpa..huhuhu...so bile da penat..amik dan abaikan lawa ke tak..janji ada baru..huhuhu..

~dlm kul 6 sampai umah dan anta mak aku p koje..

~pastu lpas maghrib anta kawan aku merangkap membe @ jiran wat baju die..die pengapit aku ;)

~pastu aku merayau sendiri g tesco xtra cari barang yg nak guna time kenduri nnt..disebabkan p sorang yg mana kampit beso tu tak dpt la nak beli..beli ala kadar je..huhuhu

~balik dalam kelaparan dan kepenatan aku tido!

Ahad

~Pepagi duk try pe nk letak dlm beg VIP ni..erm bosar la plak..cine tu punye keje ar..aku tempah yg kecik die bg besar..da pening nk letak pe..

~pastu try langsir baru

~pastu menulis kad2 yg nak dikirim kat umah jiran2 lama..

~baru le masak..

~mama n alang away g menjemput dan aku mengemas dapur n bilik air dari kul 2 lebih sampai kul 7 sesorang..sakit pinggang tak leh nak kate..benti tu sebab mama aku da lik..die bawak barang2 dari mak andam @ sepupu aku..
*ketinggian adik aku sama ngan en. tunang..so sambil menjemput,die p fitting kat umah sepupu aku tu..lengan die pjg sampai jari antu pun tak nampak..huhuhu..aku suh adik aku amik pic..kelaka je baju sanding aku tu nnt..kain aku kain kosong jek..cam korang kai bju kurung biasa..nk tergelak aku..ntah la takde rasa sedih pun..aku da redha ngan sepupu aku tu..janji aku selamat diijabkabulkan sudah...pas ape yg terjadi dlu, sepupu aku tu dgn murah ati bg hantaran gula2 n potpouri dan 10 hamper..

~lepas isya' anta mama aku p keje..

~balik terus dinner sambil tgk anugerah Berita Harian, pastu aku duk edit hantaran yg die wat tu..letak cincin en. tunang dalam potpouri tu..kul 12 lebih baru tido..


#sekarang ni aku just risau sebab takde PA System lg..mungkin senyap sunyi la gamaknye majlis aku tu nanti..hehehe..plus camne nak hias hantaran ni..huhu

9 ulasan:

nurul aziyana berkata...

nk gak kad..nk simpan..blh?hehhe muke xmalu

baBe_ieza berkata...

hehehe..busy ngan persiapan kawen ye iza?heheh sabo...

nmmy84 berkata...

pa system ape susah za.kan ramai kawan kt pa system.hehe termasuk aku.PA system.NGeee :P~

nanonano berkata...

yang..
lain tmpat lain caranya nk amek brg t,
de yg kene interview
de yg x
seb bek ktn xde
legaaaa..
:p

dibiuscinta berkata...

Aziyana:boley2..tinggalkan alamat kat sini ea
s_iza1584@yahoo.com

ieza d buyong ;P leh la dikatakan bz..ekekeke..ok2 sabo..nak jemput ieza dtg ni kalo sudi..hehe

Wadah: Wakakaka...tau tak pe..nak aje amik wadah jd PA...huahuahua..nakal ea

Nano: oic..ku pk kan sume sama..da dok baca sume kene intebiu jek..hehehe

MrS.FaDiR berkata...

kalau pa system tu nanti saya cuba tanya ngan kakak saya ek iza.

dibiuscinta berkata...

toche2 mrs fadir..cepat2 kasitau tau..hehe..tqvm

♥ EeiNz ♥ berkata...

bz tul kan ...pape pun , gud luck k!! ;)

susudalambotol berkata...

semoga tabah buat persiapan ye :)