09 Mac 2009

9.3.2009 - Genap setahun



Daisypath Wedding Ticker


Entry kali ni adalah pemberitahuan secara rasmi xspecialy kpd rakan2 yg mengenali aku..
xceli tarikh 9.3.2009 genap setahun pertunangan aku bersama Mohd Izzul Hasmi bin Ismail..

Selama ni kalo orang tanya aku just berdalih..
bukan nak berahsia..tak terniat..sebab benda baik kan..

tapi disebabkan aku pernah terluka..iaitu tak jadi tunang sekitar tahun 2006..
jadi aku mengambil keputusan supaya selepas itu biarlah rahsia..

hinggakan lagi 2 minggu nak tunang baru aku bgtau sedara mara yg sngt dekat sahaja..
prepare pun ala kadar dan diadakan secara kecil2an..

biarlah bila Hari Besar itu semakin dekat baru ada orang tahu kan..
dan kini hari itu semakin tiba..
spt tag di atas..sebulan lebih lagi..

semakin berdebar..
persiapan pun tak sampai 50%..
dan lepas ni..

Semoga impian kami untuk disatukan secara sah akan terlaksana..
dan semoga dipermudahkan segala urusan kami ke arah itu...amin




16 ulasan:

nanonano berkata...

insyaAllah..
semuanya berjalan lancar,.
amin ~

p/s: jarang apdet persiapan kahwin kat sni nape?
nk tao jugak
:D

nurul aziyana berkata...

kiter pun doakan seme berjalan lancar..sbln lagi..wahh dekat dh tu..hurm btol kater nano..nk tahu jugk ape yg dh aper yg blum..hehhe menyibuk jer kan

tukang karut berkata...

cik iza tunang xbgtau kita pn
kawin jgn lupa bgtau lak
:)

nyonya*PIE berkata...

insya-allah..sumenye akan brjalan dgn lncar..doa je mntk sumenye selamat...nnt jempot ok

nmmy84 berkata...

ooo memang tak tahu ni.hehe berjaya la biarlah rahsia ko ye za.apepun smg selamat semuanya nnt oke :)

suee berkata...

tahniah3..br la sama kita nnt ngn tittle ISTERI hehehe..tak saboo nye nk tgk iza jd pengantin..waaa msti syantik kankankan.tahniah10x

dibiuscinta berkata...

Nano: tqvm...iza p apdet kat tempat len..kekeke

Aziyana: mekasih tau..nnt iza rerajinkan diri menghapdet ek..

Khalid: hehe..khalid pun apa kurangnya..insyaAllah..u2

Mama Hajar: amin..insyaAllah

Wadah: huhuhu..amin...

Sue: Takut gak la ngan title tu..tgjwb besor...huhuhu..arap2 cenggitu lew...toche2!!

zieah berkata...

kekekeke.... iza dah nak jadik isteri owang

fieza_fadir berkata...

dah agak dah iza dah bertunang..tapi malaslah nak tanya banyak..tapi apapun,moga sumenya berjalan lancar dan welcome to the club..dah buat persiapan ke arah tu ke lom..hehehehhe

susudalambotol berkata...

lamanya bertunang. kongratulasi anyway ;)

dibiuscinta berkata...

Kak Ziah: Insyaallah..

Fiza: Tu yg nak gtau tu..bg clear skit kan..byk lg lom siap..leh la fiza kongsi2 ide nnt kan..

Kak Hidd@Pengantin Baru: Lama tu pasai tunang nak bagi laluan kat akak dia dulu yg da kawen bulan 12 ritu..takmou share katanye..hampeh..ikotkan je la..tq..

m@Ri@ berkata...

semoga segalanya lancar k..

ungu violet berkata...

happy anniversary..


:)

nAdiRah berkata...

tahniah !!!!! dpt lah den mamam nasik minyak nanti. ekekekeke...

Fathiyah berkata...

tgl 1bln je ye..dah tak lama tu awak..kejap & cpt sgt ms berlalu..sure awak tgh bz dgn wed preparation..enjoy k..yg penting,bykkan minum air suam..hehe..petua supaya pengantin kekal bermaya & berseri2..hehe

dibiuscinta berkata...

thanks maria, farah n nad..
Fathiyah juge...hehehe..suke la..siap ada petua lg..dari yg berpengalaman..hehehe