18 Jun 2009

hanimun?nope! :..(











Dah try hint. Tp tak jadi gak..












Langkawi!!!!!!!!
















aku cabar kau!








ah tidak..








aku cabar diri aku.








utk g sana..








berdua!


;)


(sebelum ni g time kursus..lain..)












p/s:ekceli kami pasangan pengantin baru dpt p free ke sana Julai ni..makan je sdn bhd. tibe2 kena byr hundred sorg utk insurans katanye. asalnye kata 3 ari je tp jadi SEMINGGU ok. so tak jadi. hubby kata no money no walk ok.cediy..da puas kata tak nyesal ke?nape die tak kisah!nampak sangat aku kisah kan..sbb free dowh..mana nak dpt..tp tak jadi tu pun sebab da menyebabkan manyak nak bayar..ok kena dengar kata suami!fullstop.

9 ulasan:

baBe_ieza berkata...

kiter pon lom kesempatan hanimun lg..hehee..da ade pembawakan...nti hanimun ngan bby je la..

dibiuscinta berkata...

aaa..iza saje tau kasik jeles kat kite (",)

lulu jr berkata...

hehe.
langkawi syok woooo.

Fathiyah berkata...

wah,rugi la iza tak gi.offer ni bkn slalu nak dpt tau.takpelah,mybe ada rezeki yg lain pulak :)

baBe_ieza berkata...

xde la nk kasi jeles..kiter yg jeles biler la dapat pi hanimun..hanimun olok2 ade la..haha

m@Ri@ berkata...

eem kita pun tak g honeymoon lg..bak kata suami awak..no money no walk..huhu..honeymoon rumah sendr aci tak..huhu..

alladiin berkata...

bersabar..tak kan lari pulau yg dikejar...

dibiuscinta berkata...

ain: alor..tau la baru p..jelesnye!

fathiyah: tu lew pasal..insyaallah..arap2 mcm tu lew kan..mana tau dpt p paris ke..wakakaka

ieza: kite jeles sebab awak tak g hanimun pun sebab ada baby..kite takde baby lg pun tak dpt g hanimun gak..erk.olok2? ;P

maria:aci3..cz kite pun hanimun kat umah sendiri gak,..huhuhu

aladdin: hehehe..en. ashri ni, melawak je ek..sik teringat je gaya en ashri yg suke melawak tp muke siyes..boleh tak?

Ziela Anwar berkata...

gath induksi nanti ko gi x?