10 Jun 2009

1st luv pasangan

Let say..tibe2 duk tgk tv, suami/isteri kau cakap 'aritu sayang ada tanya pasal N tak datang pun kan, die kata die taknak tgk saya bersanding'
Korek punye korek baru la dia gtau N tu 1st luv die..pe perasaan kamu?
.
.
.
.
--->Kecik hati?
--->Bangga dapat memiliki suami/isteri kamu?
--->Geram sebab N ada perasaan lg kat suami/isteri kamu?
--->Risau suami/isteri kamu masih ada perasaan lagi kat 1st luv die?
--->Bimbang orang ke3?
--->Hilang percaya ngan suami/isteri sebab selama ni tak terus terang?
--->abaikan mcm takde perasaan..die kan da jadi milik aku




berkenaan isu di atas, aku cuma ingin tahu reaksi masing2. itu je. saje nak kongsi2 reaksi masing2..ok masa aku tau aku banyak tanya la kat hubby aku pasal 1st luv die..itu je..nothing else..


4 ulasan:

Fathiyah berkata...

kalo kte sure kecik hati
tp kejap je la
pastu buat dek jelah
iza,think ahead.forget the past
so that u can enjoy ur life to da max :)
kte keje kat seri kembangan

eLLa Marishka berkata...

hye kak iza . sorry bcz x wish congrat kat u . Then , hows ur life on ? urm.. abt ur issues , every ppl have a dark stories and that has been past pown . he's ( ur beloved hubby ) pown da promise during he akad nikah that he will care on you isn't it ? about kecik ati , sedih or whatever is , every ppls ada made a mistake and u must knw that he's ur husband now . He's belongs on you only ! and N , maybe dah terima hakikat that ur husband dah jadi milik u . U're the lucky one . THINK POSITIVE !!

dibiuscinta berkata...

fathiyah:tq

ella: tq..life mcm org bujang pun ada sbb masing2 jauh..pas bace komen ella, sy tgk blog ella..dulu sllu jenguk tak berupdate tp tadi byk update..baru sy sedar ella kenal sy dari siapa..maksudnye ella pun faham siapa yg sy maksudkan kan..thanks utk komen itu..

eLLa Marishka berkata...

Yea .
Right now u da noticed kan??
Past is past .
U and ur hubby sudah disatukan isn't it ?
Dnt worry okay , ur hubby exactly love u much more that why he's taking u as his wife . Beloved wife I guess . Bak kate someone to me , NO TRUST NO LOVE okay . Chill !