28 Mei 2009

Rinduku Terhenti

(Wajah seorang juara/jutawan)

Tomok

Telah ku tinggalkan
Memori silamku itu
Tidak ku biarkan
Hidupku dibelit pilu

Walau duka menampar dada
Walau sepi mencalar hati
Rinduku terhenti

Ku pinggirkan sayu
Yang merundung kalbuku
Kasih dulu ku biar berlalu

Ku pinggirkan lara
Yang berpaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilang kan berganti
Cinta tiba cinta pergi
Yang azali ku nanti

Telah ku tinggalkan
Memori silamku itu
Tidak ku biarkan
Hidupku dibelit pilu
Walau duka menampar dada
Walau sepi mencalar hati
Rinduku terhenti

Ku pinggirkan sayu
Yang merundung kalbuku
Kasih dulu ku biar berlalu
Ku pinggirkan lara

Yang berpaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia
Padam nyala patah tumbuh
Hilang kan berganti

Cinta tiba cinta pergi
Yang azali ku nanti

Ku lupakan mu jua disini
Rinduku terhenti
Sejak kau pergi menjauhi
Rinduku terhenti

Ku pinggirkan sayu
Yang merundung kalbuku
Kasih dulu ku biar berlalu

Ku pinggirkan lara
Yang berpaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia
Padam nyala patah tumbuh

Hilang kan berganti
Cinta tiba cinta pergi
Yang azali ku nanti

Lately suke sangat ngan lagu ni..rasa tenang je bile dengar..ahaks!mau ada yg termuntah..tapi aku tak tipu..aku rasa tenang..mungkin waktu ni Tomok nyanyi dengan setulus hati buat bekas tunang die..rezeki buat Tomok kan..takde sape tau.. lelaki yang dulu diperlekeh2kan oleh kaum sejenisnya..dikatakan suara sengau la..joget setempat la..tp lain pulak buat remaja perempuan waktu itu..menjadi kegilaan (termasuk aku, tp tak gilew sgt lew)..especially kawan aku yg di sebelah Tomok dalam pic di bawah. Diana. Sgt taksub dengan Tomok waktu dulu..sanggup beli cd dan karoke sume lagu2 Tomok..manis waktu tu..Tahniah Tomok..

1 ulasan:

cujen berkata...

aku pun peminat tomok gak suatu masa dulu... selalu gak karaoke lagu2 dia.. esp lagu meraung... huhuhu.... time putus cinta, sedih2 memang wajib nyanyi lagu tu....