01 Mei 2009

::WalimatulUrus::

saya ingin menjemput sume teman bloggers yg sudi dan mengenali saya terutama rakan2 xDSK PPD (rakan kerja iza jemput by hand kan..)utk memeriahkan lagi majlis perkahwinan saya pada 2 mei ini..sesape yg nak kad leh anta alamat kat email iza ni s_iza1584@yahoo.com utk pengeposan kad k..tq..kedatangan anda amat dihargai dan dialu2kan







11 ulasan:

aRe_uDear berkata...

Huhuuu... tgh manis nie.. take care tau neway nak ucap awai2 Selamat pengantin baru pak2 kebum3x.. hehee Semoga majlis lancar seadanya k..

MRS. K berkata...

pink sgt chumell..

evyn4ever berkata...

selamat pengantin baru..date awak sama ngan kite :)

p/s persiapan semua dah settle?:)

farain berkata...

wow!!
pinknyew...
nways...
congrats!!

khaleda berkata...

sy dh post address through email awak
:D

dibiuscinta berkata...

are_udear:are_u sleeping (2x) huhu..amin..

mrs. k:yup...comel

evyn:ye sama..saya penah tegur awak dulu gtau date sama..persiapan tak bersiap2 lg selagi sume tak settle..kad pun tak berabih anta lagi..evyn lak camne

farain:jemput lew dtg..bg lew address

khalida: tq!nnt iza pos k..

Fathiyah berkata...

iza ni setiusaha ek?
iza,kte nak gi kndri iza.. ;)
tp,mgu tu kte gi jb..alahai...
selamat pengantin baru in advance ;)

nurul aziyana berkata...

wow so pinky la..hehehe..slmt melangkah ke alam rumhtngga..nk kad..hehe stail xmlu..nk bg almt..nurul aziyana kamaruddin,jke, politeknik sultan hj ahmad shah, 25350 kuantan

khaleda berkata...

kad nya udah sampai
;)

nanonano berkata...

aaaaa..
na lak yg neves neh
:p
semoga semuanya berjalan dgn lancar k,
amin~
;)

easyou berkata...

congratulations in advance (^-^)