14 Mei 2009

pic nikah by hafidzkamaruddin

hari ni aku nak p keje, alang bg 2 cd dari hafidz..hafidz ni kawan poli alang.. die dtg time tu coz adik nk tgk adik aku jadi..sebenonye mmg nak amik die jadi OP utk segala majlis di pihak aku..tp disebabkan die da ada job 2 mei tu..so die dengan bermurah hati amik pic di hari pernikahan aku pd 1 mei jek..manyak glew die amik..mcm dok klik2 je gamaknye keje die..every single second dok klik kot..rajin lak tu cari part yg best dan alih2 barang..OP aku lmbt smpi coz dari kelate so die la duk tercanguk start dari awal aku mekap..terharunye...


kalo nak bace blog hafidz ni klik kat sini..

best part yg aku bace kat blog hafidz ni adalah komen alang..






terharu beb..mula nak cover..

tp membe yg duk sama bace duk kate 'terharu'..

mau nak meleleh..

Lastly, billion thanx to Hafidz dan Alang..pe lg..layan k..aku pilih yg tertentu je la nih..

terperanjat aku ..die duk tercanguk nk amik pic aku kuar keta..tabik la..OP aku pun tak wat camtu..


Alang sedang nikahkan abang iparnye


tanda doa dan restu dari Mama (gambar di bawah) dan Alang (gambar di atas)


time bace taklik ni aku sebak..tp aku tgk sume cool..aku tarik nafas byk2..kaver


kini punye 2 MAMA AZIZAH

















8 ulasan:

♥ EeiNz ♥ berkata...

iza...congrats!!congrats!!! sgt cun!! mga kekal ke akhir hyat.. ;)

Cik Puan*PIE berkata...

cantek lah ko iza...jarang mekap..skali mekap..meletopssss

cujen berkata...

tahniah shah iza..... bestnya kawen!!

aRe_uDear berkata...

ecehhh muack2 la yer.. x[e2 dah sah tuh...
pengantin laki tu cam muke rizal af ler hehee

zieah berkata...

cun gambo ko.. tak nampak dah jerawat itu... ekekekee...

ungu violet berkata...

congrates :D

Dayu berkata...

membaca taklik nikah adalah sgt sayu
tak mengalir ke air mata??
ur lil bro ke yang nikah kan
harus lagi sayu

dibiuscinta berkata...

TQ sume yg bg komen...

are_udear: ramai la ckp die cam muke rizal..layan..

zieah: nampak sebenarnye..tp iza tunjuk pic yg tak nampak jerawat je..waakakaka..

DAyu: isk semestinya sayu..tp ..ego kot..sume tak sedey pun time tu..ahaks! ;P