15 Mei 2009

pic outdoor-curi dr blog my OP




my OP ni namanye Abang Razi dari Selambakreatif..Abg Razi ni baru je sampai dari kelantan masa aku siap2 nak nikah..muke pun nampak penat jek..best ngan die ni sebab gigih memikir posing utk aku..time pic ni mekap pun da comot..aku suke lap peluh2 di muka..huhuhu..dah tu lupe bawak span..gitu lew jadinye



6 ulasan:

khaleda berkata...

sangat cantek
congrats k
sowi sgt tak dpt dtg
:)

aRe_uDear berkata...

huhuuu pinky tuh...indah sungguh..

baBe_ieza berkata...

canteknyer ko....

Ija1202 berkata...

Cantekkk....Tahniah selamat menempuh alam baru..

Fathiyah berkata...

entry yg ditgu2 ;) hehehe
amacam pengantin baru? iza sht?
best tgk sume gmbr2 kawen iza.nnt ltk lg tau.yg amik gmbr nikah awak tu hafidz(hpp) ye.dia jd assistant photog ms kte kawen dlu.mmg dia sgt rajin snap gambar.kreatif ;) rupanya dia tuh kwn adik iza ke..kecikye dunia ni..sweet la iza in pink.sesuai gitew.sama cantik sama pdn.alhamdullilah sumenye dh slmt.sure awak dh blh tido lena skg ;) hehehe

dibiuscinta berkata...

TQ sume..

Fathiyah: alhamdulillah sihat..arap thiyah pun sihat sokmo gak..sonok bace komen thiyah pjg lebar..mmg kecikkan dunia ni..alhamdulillah sume nye selamat spt yg ditentukan..nak tau pe perasaan iza skrg?iza nak baby cepat..takut gak tak dpt..sebab iza ni cam desperate je..huhuhu..lg2 ngah piyed lak tu..sedey sgt...lantakla duk cakap hal bukan2 kat sini..:P