27 Disember 2012

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

 Assalamualaikum.

Ada dua kelebihan menjadi ahli Shaklee iaitu sama ada untuk makan sendiri ataupun untuk menjana pendapatan sampingan.Makan Sendiri:
* Dapat beli vitamin dengan harga ahli.
* Kumpul points (uv) dan dapat tunai/bonus.
* Promosi berkala seperti yang diumumkan syarikat.
* Berkongsi dengan rakan-rakan keluarga.

 Jana Pendapatan Sampingan:


* Untung runcit.
* Bonus peribadi berdasarkan jualan kumpulan peribadi anda.
* Bonus kepimpinan yang anda terima untuk jualan yang dibuat oleh pemimpin jualan dalam kumpulan tajaan anda sehinga maksimum 6 paras.
* Program intensif istimewa.
* Program subsidi kereta.

* Sekiranya anda rajin berkongsi tentang kebaikan Shaklee, anda boleh mengumpul banyak uv tanpa perlu mencari downline.
* Akan diberi bimbingan dan sokongan secara berterusan.   
Antara lain kelebihan Shaklee ialah

Anda adalah apa yang anda usaha.  Dalam bisnes Shaklee tidak semestinya upline lebih berjaya dari anda.  Sekiranya anda lebih berusaha dan rezekiNya menyebelahi anda, tidak mustahil anda akan melangkaui upline anda.  Jadi ini adalah MLM yang sangat berdaya saing.Berminat Menjadi Ahli?
Daftarkan keanggotaan anda dengan saya dengan hanya RM65 atau keahlian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM680 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik tersebut.


Sekiranya anda tidak berminat ingin menjadi ahli tapi ingin mendapatkan vitamin Shaklee boleh beli melalui saya atau terus ke mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan id saya 913771 / Shah Iza binti Shahdan bagi mendapatkan penjimatan 15-20%.Tiada ulasan: