12 November 2009

pisau cukur

Salam. Sape dah tgk pisau cukur? Saya dah. (Tak mcm gaya berlagak kan) Best gak cerita ni. Ending jek wat kite tertanya-tanya. Oleh itu dari 5, saya beri 4. Aku tgk kat JJ, JB. Ramai. Penuh. Cerita ini tak memerlukan pelawak untuk kita terhibur dan ketawa. Nabil yang ada kat dalam tu pun watak kecil yang diberi pun, sekadar biasa2 saje. So aku tabik pada penulis skrip die. (salah sorg pengacara 3R, lupe lak nama die)

Ekh, ekh. Aku dapat pisau cukur tau time beli tiket wayang tu. Hahaha.. Sape nak pisau cukur free ngan voucher dan happy ketawa riang ria aidiladha(bakal), sila2lah ke panggung.. Erm, kena dpt royalti nih sbb promote..huhuhu

p/s: baru kali ke2 melihat wayang ngan suami tercinta sejak 6 bulan mendirikan rumah tanpa tangga..(daif sungguh aku suami isteri nih..

notakakiwangi: teringin nk tgk cite wayang 2012..blew ek...lau cite omputih ni leh beli cetak rompak je..ngah pk2 lg..


2 ulasan:

Fathiyah berkata...

salam iza
skg ni iza dok mana?dah pndh jb ke?
kte br sekali pi tgk movie dgn husband.dah nak 10bln kawen.lg teruk la kan.hehe =p

dibiuscinta berkata...

salam fathiyah..iza duk klang g..hehehe..tak la tewok..mgkin tak minat kot..atau ada jek aktiviti len..hhehehe..nway epi belated besday..