27 November 2008

B.L.O.G

Blog. 
nowadays aku perasan sume bercakap pasal blog..mula2 aku baca2 jek org nye...especially kawan2 poli yg da lama tak bersua...pastu ada keinginan aku pulak nak wat blog...saje cube2...tp upenye wat blog ni mesti ada rasa ada benda kite nak cite or share...dan aku pulak takde atau pada saat ada aku rasa ada, ada keje yg perlu dibuat dulu...atau bile free aku just selesa utk bersembang di laman chatting dgn org2 yg aku rasa nak bersembang...sbb nk tgu dorg nk sembang ngan aku bile plak kan...atau ada yg memilih bulu dan rasa tak sesuai nak sembang ngan aku..ekh ekh ekh da lari topik ni..biar la hal tu...dan sekarang...kawan2 opis aku lak dok wat blog ni...wah!!gempak ni...yang baru wat pun da melayari mcm2 dlm bidang blog ni...mmg advance...sedangkan aku buat dan biar...alangkah ruginye...kalo ini la cabang utk kite sama2 share ilmu, meluahkan perasaan, aku rasa takde slhnye kite sama2 berblog...cume aku harap aku tak gunekan masa bekerja...sebab aku tak pandai bahagikan masa.....wuarghhh....oleh itu jom kite mengerat saliturahim dgn berblog plak....huihuhuhu

2 ulasan:

nmmy84 berkata...

BOLEH SAJA.KAMI BERBLOGGER DARI RUMAH MASING2 ZA.MALAM JE PASTI UPDATE IF ADA ISU MENARIK.RASANYA LAGI BAGUS DARI FRENSTER KOT.HEE :)

!zA_zUl berkata...

ye wadah..sememangnye lagi bagus dari friendster...sebab byk krdt kat blog ni...salah satunye
leh meluah perasaan..
leh share bukan hanya melalui gambar kn...
tp za tak de komputer dan seantero mcm y'all untuk berblog di rumah...so za bg space lepas waktu keje atau waktu rehat utk update atau waktu bos takde.hehe..utk berblog...